Кандидатот за градоначалник на Крива Паланка, од редовите на СДСМ, Сашко Митовски денеска заедно со кандидатите за советници имааа пријатни средби со жителите на Дурачка Река и Станци.

„Во овој реон ќе се реши проблемот со патното поврзување, за подобрување на квалитетот на живот и безбедност на граѓаните.
За најдоброто на сите жители на нашата Крива Паланка“, потенцираше Митовски.