На Клиниката за очни болести денеска ќе биде промовирана нова апаратура која треба да овозможи подобри здравствени услуги за пациентите.

На промоцијата, како што е најавено, ќе присуствуваат, министерот за здравство Венко Филипче и директорот на Клиниката за очни болести Христиан Дума.