ljupcho nikolovski
ljupcho nikolovski

Денеска, генералниот секретар на СДСМ, Љупчо Николовски заедно со волонтери делеа пакети со храна на социјално загрозени семејства во Штип, Пробиштип и Кратово.

-Дониравме вкупно 400 пакети на кризните штабови на овие градови. Да се грижиме еден за друг и да ги почитуваме сите заштитни мерки. Заедно и сложни ќе го надминеме овој тежок период, порача Николовски.