Од најзапоставениот регион во минатото, за нецели 3 години реалноста е друга, истокот е позитивен пример за сите!

Радосен сум што успешно заврши реконструкцијата на патниот правец Делчево – Ѕвегор – Граничен премин во должина од 5 километри.

Патен правец кој е дел од пакетот проекти кои се реализираат преку Светска банка, проект со вредност од 400.000 евра.

Со ❤️ за Делчево!

#ГрадимеПоПлан
#ГрадимеМакедонскиПатишта

ФБ статус на Љупчо Николовски