Ајде изгласајте го законот за Јавно обвинителство и најди си адвокати за твојот криминал, коментира на Фејсбук Коста Михајловски на статус на генералниот секретар на ВМРО -ДПМНЕ, Игор Јанушев.

Михајловски вели и дека кога ќе се изгласа законот за Јавно обвинителство тогаш Јанушев може да агитира кај народот кој е криминалец а кој не е.