Вечерва, лидерите на двете најголеми партии СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ ги вкрстија своите политички ставови на Канал 5 во “Дуел за иднината”.

Но, она што остана забележително, пред почетокот на емисијата, е огромниот број на негативни коментари кои граѓаните му ги упатија на опозицискиот лидер на социјалните мрежи.

Ова се само дел од нив: