Не г-дине Бранко Црвенковски!!!
Неможете вие да иницирате хитно свикување на Ц.О.!
Неможете вие да ја повикувате партијата да се огради од претседателот Зоран Заев!
Додека вие бевте на чело на СДСМ,тој Зоран Заев секогаш стоеше до вас и ги поддржуваше вашите политички одлуки.
Така ли му враќате???
Каде бевте вие г-дине Бранко Црвенковски кога тој го поведе народот во рушење на режимот на Груевски?
Зошто тогаш не се појавите, зошто тогаш не излеговте во јавноста со свое гледање на таа борба?
Кога вие г-дине Бранко Црвенковски имате напишано порака на член или граѓанин во 03 часот сабајле?
Кога вие г-дине Бранко Црвенковски имате кренато телефон на партиски член или граѓанин за да ги слушнете неговите маки?
НИКОГАШ!
Тоа е одлика само на Зоран Заев!
Зоран Заев е нашиот претседател, нашиот херој!
Својата рака ја подава на секој кој побарал помош !
Зоран Заев е борец за својата татковина!
Зоран Заев е хуманист и пред се ЧОВЕК!

ФБ статус на Рашо Календер