Гледач во контактната емисија “Во тек” на ТВ 24 коментира на тема: “СДСМ ги утврди носителите на изборните листи, се очекува истото и од ВМРО-ДПМНЕ”:

“Јас сум задоволен од објавените носители и кандидатските листи на СДСМ. А, најмногу сум задоволен со изборот на генералниот секретар, Љупчо Николовски. Се виде што значи генерален секретар на партија и како се води партија за разлика од претходните. Тоа му е најдобрата одлука на господинот Заев и раководството на партијата.” – заклучи гледачот.