Христијан Мицкоски не бил значи против Законот за ЈО, ама прво сакал „да слушне јавна расправа од експертската јавност“… Па после сакал „да види што ќе се зборува на таа расправа“… Па после „да извлечел сиже од тоа што е кажано“…

Од Франција денес стигнуваат вести дека го омекнале ставот и дека немале проблем преговорите со Северна Македонија да одат паралелно со реформите, што всушност беше и наше барање, а Мицко за закон од круцијално значење бара да почне некаква експертска расправа за да извлекувал ‘сиже’!?
Бог да чува!:)
Од петни жили се бори да нè оддалечи од преговори со ЕУ!

ФБ статус на Ацо Лукароски