Пратеникот од ВМРО-ДПМНЕ, Владимир Ѓорчев на својата фејсбук фан страница објави фотографија, каде во позадина стои знамето на државата.

Но ова, најверојатно не му се допадна на еден негов подржувач, па искоментира, “Кутлеш треба да биде знамето позади вас за да барате доверба… Дотогаш опинци!”.