“Техничкиот министер во МВР, кој е привремен, јас мислам дека не е надлежен и избран да води истраги каде се колите, туку тој е избран да организира фер избори, меѓутоа вмровците не навикнале на фер избори и не верувам дека ќе има фер избори. Заев не требаше да им удоволи за предвремени избори, овие тоа го чекаа, само да прават раздор помеѓу граѓаните” – рече гледач кој се јави во живо во емисија кај Огнен на ТВ 24.