Лицемер си дечко, таму зборуваш за мед и млеко а овде по теркот вмровски, со лаги и клевети, коментира граѓанин на статусот на Александар Николовски во кој тој објави дека дал интервју во Вашингтон кое повеќе личи на самонасместен телефон кој го снима како си зборува сам на себе бидејки никако да се види ниту за кого е интервјуто ниту пак некој нешто го прашува.

Разговарале со намигнување, така комуницира ДПМНЕ со САД, иронично коментира друг граѓанин.