Жмице уште непочната кампања сам се закопа со муабетон “АКО победиме, ќе кажам кој му помогна на Ж”, реагира граѓанин на изјавата на Мицкоски дека доколку дојде на власт ќе каже кој му помогнал на поранешниот премиер Никола Груевски да избега од државата.
– Не Брилијантину, да си ги сакаше државата и народот, немаше да ги уценуваш, туку секако ќе кажеше. Пошо очигледно знаеш, вели на Твитер граѓанин потпишан под псевдонимот Ана Банана.