петок, февруари 3, 2023

Индустриското производство во декември со раст од 2,5 отсто

Индустриското производство во декември 2020 година бележи раст од 2,5 отсто во однос на декември 2019 година, објави Државниот завод за статистика. Според објавените податоци...

Истражување: Во Кина контролата на епидемијата ја намали смртноста од другите болести

Напорите да се воспостави контрола на ширењето на Ковид-19 во Кина, со исклучок на жариштето во Вухан, придонесе да се намали смртноста од другите...

Анкета на Агенција Рејтинг: 52,5% од граѓаните на Скопје се согласуваат дека состојбата во...

Во рамки на редовните истражувања за потребите на Град Скопје, Агенција Рејтинг спроведе анекта за задоволството на граѓаните од работата на градската власт. Во...

Последни вести

Избор на уредникот