четврток, октомври 22, 2020

(ВИДЕО) Николовски: Крива Паланка ќе добие модерен плоштад и градски парк, соработуваме со сите...

Разликата е очигледна, изјави за медиумите Љупчо Николовски, генералниот секретар на СДСМ. „Истокот се менува и веќе не е најзапоставениот регион, туку е вистински...

Спасовски: Капиталниот проект „Реконструкција на Градскиот Плоштад и Градскиот Парк“ во Крива Паланка говори...

Премиерот Оливер Спасовски, заменик-министерот за труд и социјална политика Ѓонул Бајрактар и дополнителната заменичка-министерка за труд и социјална политика Санела Шкријељ денеска се во...

(ВИДЕО) Николовски: Со патниот правец Крива Паланка – Ранковце добиваме брзина и ефикасност за...

Изјава за медиуми, Љупчо Николовски, генерален секретар на СДСМ Почитувани пријатели, почитувани граѓани, Денеска сме во мојот роден крај и задоволство е од тука да ја...

Николовски: Со експресниот пат Штип-Кочани добиваме модерен, безбеден европски пат со 4 ленти за...

Претседателот на СДСМ Зоран Заев и генералниот секретар Љупчо Николовски, министерот за транспорт и врски Сугарески и директорот на јавните државни патишта Китанов, градоначалникот...

Заев на терен: Со експресниот пат Штип – Кочани патувањето од Скопје до истокот...

Претседателот на СДСМ Зоран Заев и генералниот секретар Љупчо Николовски, министерот за транспорт и врски Сугарески и директорот на јавните државни патишта Китанов, градоначалникот...

Николовски: 100% покриена Зелена Нафта од државата!

-Направивме многу за земјоделството за кратко време и горд сум на тоа. Но можеме уште повеќе и можеме уште подобро. Во новиот мандат имаме...

Николовски за браната Конско: Вода за наводнување на 8.000 хектари земјоделски површини и можности...

Претседателот на СДСМ Зоран Заев и генералниот секретар Љупчо Николовски денеска извршија увид во градежни работи на браната Конско, Гевгелија. Николовски им се обрати на...

Заев и Николовски на увид на градежните работи на браната Конско: Нови 8.000 хектари...

Претседателот на СДСМ Зоран Заев и генералниот секретар Љупчо Николовски денеска извршија увид во градежни работи на браната Конско, Гевгелија. Заев оттаму им се обрати...

Сугарески – Китанов: Изградба и обнова на преку 400 километри патна мрежа

Се обновуваат 10 километри од регионалниот пат Алденци – Житоше. Инвестицијата вредна 320.000 евра е по барање на жителите и со неа исполнуваме уште...

Прилеп доби ургентен центар, модернизирана и болницата која дава здравствена грижа на 100 000...

Градската болница „Борка Талески“ во Прилеп доби нова апаратура, обновени и модернизирани се акушерскиот оддел, амбулантите, а по 15 години е отворен и Ургентниот...

Последни вести

Избор на уредникот