петок, февруари 3, 2023

До кога треба да се изгласа Техничката влада за да има избори на 12...

Ако се оди по договорот кој најголемите политички партии го постигнаа на средбата кај претседателот Пендаровски, за да има избори на 12 април, до...

Треба ли ВМРО-ДПМНЕ да даде нов предлог за министер во МВР?

Опозициската ВМРО-ДПМНЕ која треба да предложи свои кадри во техничката влада, за министер во МВР предлага кандидат кој доаѓа од одбраната, војното лице Драган...

Анализа: Ќе ни донесе ли влезот во НАТО странски инвестиции ?

Во насока на анализата од оваа колумна најпрво да ги дефинираме факторите кои влијаат на странски директни инвестиции, а тоа се : стабилна економска...

Последни вести

Избор на уредникот