петок, јануари 27, 2023

Забрчанец: ВМРО-ДПМНЕ нека седи на страна од средношколците, од глава им се удира

Секој има право на протест. Ние од институциите имаме обврска да ги решаваме проблемите. Протестите нека бидат мотив за институциите да се подобруваат во работата. А, ВМРО-ДПМНЕ...

Последни вести

Избор на уредникот