петок, март 24, 2023

Лазаревски: Коце Трајановски и ВМРО-ДПМНЕ се елементарна непогода за Скопје и Скопјани

Коце Трајановски и ВМРО-ДПМНЕ се елементарна непогода за Скопје и Скопјани Коце Трајановски е негативен пример за градоначалник кој покажа тотална неспособност и неодговорност за...

Покојниот Ѕинго е аматер за Павле Трајанов

Вечниот приврзок на секоја власт, Павле Трајанов, политичарот за кого дури и покојниот Ѕинго е аматер кога е во прашање стажот поминат во владејачкото...

Д-р Митов: 3 недели штрајк е премногу

3 недели штрајк е премногу. Премногу лесно им се одзема образованието на децата. Досега речиси сите покажавме разбирање и толеранција кон штрајкот, но не може децата...

Лукароски за ВМРО-ДПМНЕ: 30 години гледаат во минатото и 30 години бараат проблеми…

Читајќи ги деновиве сите аргументи, контрааргументи, квази-аргументи итн., дојдов до следниве два заклучока... 1. Предлогот од ЕУ го прифаќаат сите коишто гледаат во ИДНИНАТА......

Лукароски: Кој е против ЕУ Предлогот?

Против се членовите и симпатизерите на ВМРО. Таа категорија луѓе не е ни вредна за анализа. Слушам на протестите викнал некој со микрофон: „Не ни...

ВМРО-ДПМНЕ, ветено-сторено!

ВМРО-ДПМНЕ, ветено-сторено!

Не што нема бесплатен јавен автобуски превоз, туку како тргнало нема да има никаков...

За очи ги фаќаа и до седмо колено ги колнеа сите оние кои се обидуваа со аргументи да докажат дека во четирите години Петре...

Како претседател на ДПМНЕ, парите наменети за донации за партијата Грујо ги зел за...

Како претседател на ДПМНЕ, парите наменети за донации за партијата Грујо ги зел за себе и со нив, преку оф-шор фирма регистрирана во Белизе,...

Лазаревски: ВМРО има стратегија на создавање постојана состојба на стрес и криза во Скопје

Очигледно е дека ВМРО има стратегија на создавање постојана состојба на стрес и криза во Скопје. Тие на градот гледаат како на алатка за...

Лукароски: ВМРО-ДПМНЕ се опседнати да најдат криминал… Ама некако тешко им оди

Која е 'форава' со толку помпезно најавување на криминал, па уште најава еден ден порано (демек прво фанфари 24 часа ќе слушаме), за после...

Последни вести

Избор на уредникот