понеделник, јануари 30, 2023

(ФОТО) Се бара помош од Владата, а светилки пуштени среде бел ден…

Општина Прилеп бара финансиска помош од владата за електрична енергија❗️ Во меѓувреме во Прилеп... Твит на „Гоце од Прилеп“ 🚩Општина Прилеп бара финансиска помош од владата за...

Лукароски: До пред неколку години во фотошоп се правеа некролози од западните политичари…

Колку и да сме гневни на Бугарија, единствениот исправен пат е да се бориме да направиме од нив ПРИЈАТЕЛИ... Не само заради зачленување во...

Лазаревски: Коце Трајановски и ВМРО-ДПМНЕ се елементарна непогода за Скопје и Скопјани

Коце Трајановски и ВМРО-ДПМНЕ се елементарна непогода за Скопје и Скопјани Коце Трајановски е негативен пример за градоначалник кој покажа тотална неспособност и неодговорност за...

Д-р Митов: 3 недели штрајк е премногу

3 недели штрајк е премногу. Премногу лесно им се одзема образованието на децата. Досега речиси сите покажавме разбирање и толеранција кон штрајкот, но не може децата...
zoran milosevski

Милошески: Вистинска агресија на човековите сетила од страна на платените пропагандистички вувузели на ДПМНЕ

Релативизирањето на резултатите од истражувањето на ИРИ, нема да ја смени реалната слика за состојбите на македонската политичка сцена. Грујо не е најпопуларен, туку НАЈМАЛКУ...

Лукароски за ВМРО-ДПМНЕ: 30 години гледаат во минатото и 30 години бараат проблеми…

Читајќи ги деновиве сите аргументи, контрааргументи, квази-аргументи итн., дојдов до следниве два заклучока... 1. Предлогот од ЕУ го прифаќаат сите коишто гледаат во ИДНИНАТА......

(ВИДЕО потсетување) Како Мицика ја фали „мајка Данела“ и бара да се заокружи број...

ВМРО-ДПМНЕ: „Згрозени сме од Данела“, „неспособната Данела“, „лудата Данела“, „Скопје празнично како Кабул под Талибанците“... Е, сега, погледнете го видеово од лани, како Мицика ја...

ВМРО-ДПМНЕ, ветено-сторено!

ВМРО-ДПМНЕ, ветено-сторено!

Не што нема бесплатен јавен автобуски превоз, туку како тргнало нема да има никаков...

За очи ги фаќаа и до седмо колено ги колнеа сите оние кои се обидуваа со аргументи да докажат дека во четирите години Петре...

Лукароски: Кој е против ЕУ Предлогот?

Против се членовите и симпатизерите на ВМРО. Таа категорија луѓе не е ни вредна за анализа. Слушам на протестите викнал некој со микрофон: „Не ни...

Последни вести

Избор на уредникот