Голема полициска акција во моментов се одвива во Визбегово, дознава 24Инфо.

На терен се и специјалните единици на полицијата.

Неофицијално, се врши претрес на имотот на поранешен функционер на политичка партија.

Од МВР засега нема потврда дека се одвива полициска акција.