Прашање за милион долари: Како се вика поранешниот претседател на САД:
а) Роналд Реган
б) Доналд Реган
в) Доналд Дак
Ова со женава поќе не е смешно. Како тргнала со мешање имиња, презимиња, градови и народи, до крајот на кампањата можи да напрај и меѓународни инциденти.
ФБ став на Зоран Милошески