Мојот народ го заслужува Најдоброто и ќе го добие најдоброто, СДСМ ја има најдобрата понуда за сите општини!, истакна вицепремиерот за борба против корупција и криминал, за одржлив развој и човечки ресурси, Љупчо Николовски.

„На 17 октомври да го заокружиме бројот 12, за да продолжи развојот во секоја општина.
Одиме заедно, со Најдоброто кон нови победи и успеси!“, посочи Николовски.