-Бидете живи и здрави и во 2022 година сите ваши најубави желби нека станат реалност.
Среќна Нова година и весели празници, посака вицепремиерот за борба против корупција и криминал, за одржлив развој и човечки ресурси, Љупчо Николовски, во својата новогодишна честитка кон граѓаните.

-И ние и светот испраќаме уште една тешка година. Но, покажавме и што значи вистинска грижа за секој граѓанин и секоја економска гранка!, рече Николовски заблагодарувајќи се на сите кои се вклучија во борбата против корупцијата.