Денеска во Крива Паланка се одржа трибина во организација на Форумот на жени на СДСМ на тема “Ковид-19 и постковид компликации кај возрасни и трудници”.
-За предизвикот пред кој сме исправени како општество и човештво, говореа најстручните и најповиканите, медицинскиот кадар со искуство и знаења, заслужни за нашата општа здравствена сигурност.
Меѓу нив и нашите кандидати за советници Прим. Д-р Сретимир Николовски, Д-р Роберт Николовски и почитуваниот чувар на здравјето на жената, спец. гинеколог Д-р Горан Младеновски, порача кандидатот за градоначалник на Крива Паланка, од редовите на СДСМ, Сашко Митовски.