Секоја криза, нова можност!
Трпение, мудрост, работа…, напиша градоначалникот на Струмица Коста Костадинов.

Ова доаѓа откако сите опозициски партии се здружија со владејачката Беса, и наjaвија уривање на владата со 61 пратеник.