Примитивно дивеење во Крива Паланка вчера среде ноќ.

– На 25.04.2024 година во 04.50 часот во ОВР Крива Паланка било пријавено дека на улиците „Св. Јоаким Осоговски“ и „Партизанска“ во Крива Паланка биле оштетени две рекламни паноа на политичка партија, инфомрираа од МВР.

Се преземаат мерки за расчистување на случајот.