Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Љупчо Николовски утре 30.06.2022 година (четврток) со почеток од 14 часот ќе има свое обраќање и ќе ги додели договорите за поддршка на манифестации за промоција на домашни земјоделски производи.

Настанот ќе се одржи во Клубот на пратеници.