НАТО, после Титова Југославија е прва шанса дека завршуваат приказните за граници, за бугари,...

НАТО, после Титова Југославија е прва шанса  за Македонија каде што завршуваат приказните за граници, за бугари, за грци и за не знам што,...

„Најче му расплака мајче на Маневски“: Не смее да се прави политички дил со...

„Најчевска брише патос со Маневски, таткото на „Сваровски“ судството. Вакво шамарање на политички криминалец од ВМРО-ДПМНЕ одамна не сме виделе на македонските екрани. #Најче_му_расплака_мајче“,...

Мицко ќе се врати на факултет, а ВМРО-ДПМНЕ после избори останува во опозиција –...

Мицкоски не аплаудира. Само тој не аплаудира. Добро, веројатно не е до толку глупав да не може да исчита: Мицко ќе се врати на...

НАТО – за една кревка, малечка и кршлива земја како Македонија, настан од огромно...

Конечно влез во НАТО! За една кревка, малечка и кршлива земја како Македонија, настан од огромно и историско значење за кој ќе ни благодарат...

Мехмети: Кренатото знаме на најсилната алијанса на светот пред нашиот законодавен дом е катарзата...

Знамето на НАТО пред нашето собрание не е само формалност како што многумина се обидуваат да го контекстуализираат тоа. Кренатото знаме на најсилната алијанса...

Некој нека и’ објасни на Рашела (такозвана фронтмен на Скандал Састаф) дека се наоѓа...

Некако немам обичај да се изјаснувам вака јавно со директен атак на некој, барем не често, а и не сакам, меѓутоа кога ќе наидам...

Јавноста за придонесот на ВМРО-ДПМНЕ кон членството во НАТО

-Да биде кристално јасно и запишано во историјата. ДПМНЕ не придонесе никако, напротив проба да стави сопки на се' што беше потребно за денес,...

Да не си во кожата на Мицкоски денеска!

Да не си во кожата на мицкоски денеска! Во Собрание се изгласа, народот слави, знамето на НАТО се крена пред Собрание, стануваме 30та членка на...

Последни вести

Избор на уредникот