среда, ноември 29, 2023

Кого денеска пцујат Бени Шаќири и Перо Камиказа – Шилегов или себеси?

Излезе ли утринава Христијан Мицкоски од својот дом да го види хаосот во Скопје, или немаше потреба оти хидроцентралите и онака му печатат пари? Кого...

ВМРО-ДПМНЕ, ветено-сторено!

ВМРО-ДПМНЕ, ветено-сторено!

Лукароски: На Мицкоски сега му текна дека прашањето за јазикот е завршена работа и...

Одговор до сите оние коишто вчера и денес 'отекоа' со прашањето: „Па што ако се потпишал договор на македонски јазик? И досега се потпишуваа...

Лукароски: ВМРО-ДПМНЕ се опседнати да најдат криминал… Ама некако тешко им оди

Која е 'форава' со толку помпезно најавување на криминал, па уште најава еден ден порано (демек прво фанфари 24 часа ќе слушаме), за после...

Наумоски: Честитки за Данела Арсовска, најдобрата менаџерка на сите времиња и сите светови

Честитки за Данела Арсовска, најдобрата менаџерка на сите времиња и сите светови, што после само пет месеци успеа да спроведе јавна набавка за принтери...

Не што нема бесплатен јавен автобуски превоз, туку како тргнало нема да има никаков...

За очи ги фаќаа и до седмо колено ги колнеа сите оние кои се обидуваа со аргументи да докажат дека во четирите години Петре...

Лукароски: Мицевски му брцнал во медот на шпицниот!

Мицевски му брцнал во медот на шпицниот!:))) Христијан Мицкоски, лидер на ВМРО-ДПМНЕ: - Ќе ја поддржиме иницијативата на Левица за референдум! Никола Мицевски, Координатор...

Лукароски: Ако ВМРО милијарда евра ги вложеше во енергетски објекти, наместо во барок, шмизли...

ВМРО-ДПМНЕ: „Ако владата не правеше криминал и произведеше доволно струја немаше да има поскапување во јули“ Ацо Лукароски: „Ако ВМРО-ДПМНЕ не правеше криминал (х100) и ако милијарда...

Дали “Фокус” полека се претвора во “жута штампа”?!

Последните неколку години, во интернет просторот постојано никнуваат портали кои ја кријат сопственоста и уредничкиот тим, се регистрираат во странски држави и на туѓи...

Каменот од Инфомакс доаѓа: „Силно сум убеден, дека менувањето на оваа власт, на чело...

И Александар Митовски од Инфомакс, се сомнева во капацитетот на актуелното раководство на опозициската ВМРО-ДПМНЕ. „Силно сум убеден, дека менувањето на оваа власт, на чело...

Последни вести

Избор на уредникот