Целовечерен концерт на Каролина Гочева со нејзиниот албум “Македонско девојче” feat Никола Мицевски на 23.март во Домот на култура во Крива Паланка.
Со овој концерт официјално ќе биде отворена манифестацијата “Крива Паланка – Град на културата 2024“.
Билетите ќе чинат 300 денари, а со купување на билет учествувате во кампањата “КОНЦЕРТЕН КЛАВИР ЗА ГРАДОТ НА КУЛТУРАТА”.