Овој викенд во Крива Паланка се отвора централниот промотивен штаб на СДСМ.
Утре, сабота, со почеток од 12.30ч, во поранешен ресторан Балкан, го отвораме централниот промотивен штаб. Гости ќе ни бидат носителите на нашата изборна единица Љупчо Николовски и Сања Лукаревска, известија од ОО СДСМ Крива Паланка.
Повелете, Ве очекуваме на заедничка дружба во духот на социјалдемократијата!