Го слушав Заев на Канал 5, и морам да кажам дека ме воодушеви. Стабилен, смирен, рационален, претпазлив, фокусиран на сите детаљи и околности во кои влеговме сите заедно поради оваа неволја со коронавирусот. Од друга страна, добив впечаток дека не сака никој да изгуби во оваа ситуација.

Го слушав Заев на Канал 5, и морам да кажам дека ме воодушеви. Стабилен, смирен, рационален, претпазлив, фокусиран на сите детаљи и околности во кои влеговме сите заедно поради оваа неволја со коронавирусот. Од друга страна, добив впечаток дека не сака никој да изгуби во оваа ситуација.

Тешко е денес да бидеш Заев, и свесен заради што се’ треба да прави, најмалку што ние можеме е да ја понудиме солидарноста и трпението кое од сите нас го бара. Јас мислам дека за толку можеме, мислам дека е фер за толку да мораме., и свесен заради што се’ треба да прави, најмалку што ние можеме е да ја понудиме солидарноста и трпението кое од сите нас го бара. Јас мислам дека за толку можеме, мислам дека е фер за толку да мораме.

ФБ статус на Ненад Јовановиќ