Велат дека пред фактите и боговите молчат, ама само вмровците не-они лажат⁉️
Ова е вистината и ништо друго!
📍Нема бугаризација-има преговори со ЕУ
📍Нема асимилација-има признаена црква
📍Нема променет јазик-има Фронтекс договор
📍Нема променет идентитет-се учи македонски јазик во Грција
📍Нема променета историја-горди на Комитите, горди на партизаните
📍Ниту останавме без струја-се произведува повеќе дома
📍Ниту останавме без храна-храна има доволно
👉Во март ново покачување на пензии
👉Во март раст на минимална плата на
20 000 денари со тоа раст на сите плати
👉Студентски оброк за студенти
👉Субвенција за електрична енергија
👉Нови странски инвестиции
👉големи капитални инвестиции

ФБ статус на пратеникот Мартин Костовски