Не толку одамна, на ваква седница на Совет на Град Скопје, ќе се зборуваше за новите велосипедски патеки. Колку се направени, дали се добри, дали не чинат… Денес ова не е тема за Советот, затоа што нема нови патеки. Денес е тема кој повеќе ќе брцне во медот – дали екипата на Арсовска или екипата на Мицкоски.
Страшно е ова на што спадна Скопје од ноември до денес. Гротеска!
ФБ статус на Васко Лазаревски