Техничка влада има задача да организира фер и демократски избори.
Технички Министер во МВР има за задача да внимава на безбедноста и изборниот процес, со цел да не се направат евентуални злоупотреби.

Сега имаме ситуација на направени злоупотреби – украдени службени тајни, од страна на тимот на Технички Министер.

ОВА Е СЕРИОЗЕН АЛАРМ!

ПОД ИТНО РАСПУШТАЊЕ НА ТЕХНИЧКАТА ВЛАДА И ВРАЌАЊЕ НА МАНДАТОТ НА ЗОРАН ЗАЕВ!

Изборите нека се одржат во редовен термин, безод техничка Влада. Мицковски покажа дека нема чесни намери ниту кон изборите, ниту кон државата.

ФБ статус на Ване Цветанов