zoran milosevski

Во телевизиска емисија која се вика „Само вистина“ гостуваше Ивона Талевска!
Токму таа Ивона Талевска – осудената измамничка која пред судот самата се изјасни за виновна за затајување данок!
Да, таа Ивона Талевска, метресата на Латас, „носителката“ на танга од 500 евра!
И таа и таквата Ивона Талевска, мудруваше за патриотизам, чесност, честитост… Ивона Талевска и вистина???
Канал 5 – ТАНГА НОВИНАРСТВО!
ФБ став на Зоран Молошески