За сето страдање, насилство и терор што го правеа груевистите и мијалковистите на илјадници, десетици илјади луѓе, мене овие казни затвор ми се доволна сатисфакција. После се’, правдата е задоволена. Не дека ѓубрина не постојат, туку едноставно знаеш брате мили дека постои држава која многу јасно знае кои беа жртвите, а кои беа џелатите.
На Заев и оваа Влада им благодарам за се’. Ова е вистинска Влада. И ова го зборувам без грам цинизам. И не велам дека ова е власт, туку ова е Влада – со сите нејзини системски слабости – која има огромен степен на разум во носењето на своите одлуки и Влада која знае што е јавен интерес, а што е терор.
ФБ статус на Ненад Јовановиќ