И Христијан Мицковски, и Владиката Агатангел и Реисот, сите добро ги знаат препораките. Тоа што тие не сакаат да ги слушаат препораките, верувам дека нема да влијаат на одговорните граѓани, кои свесни за ситуацијата ќе останат поддржувачи на здравствените работници и јавното здравје.
Прогресивните граѓани, ние што веруваме во науката и здравствените работници, ќе се справиме и со овој предизвик.

ФБ статус на Јани Макрадули