На социјалните мрежи се појафи фотографија од Палчо кој е главен осомничен за убиството на Вања и Панче, на која фотографија се наоѓаат и зетот и внукот на убиениот Панче Жежовски.

Наводно, оваа фотографија е направена во Велес на пешачки премин каде зад него јасно можат да се видат две лица кои го преминуваат пешачкиот премин.

Граѓаните коментираат дека оваа фотографија е направена откако Палчо го убил Панче Жежовски.

1