“Кога ќе станам премиер ќе те влечам по улици”
Преведено значи и “додека не станам премиер, ќе бидам кукавица бидејќи немам влас за да те тепам без последици”.
Од “спружување по насловни” до “влечкање по улици” континуитетот на курч со полиција и плачење во опозиција.
ФБ статус на Арсим Зеколи