Мицкоски се фали (!?) дека ќе продолжеле со блокади во Собранието… Со тоа ќе докажуваат дека СДСМ не може да обезбеди кворум кога има болни од Ковид-19…
А некои „новинари“ во таква ситуација продаваат лажна објективност и демек неутралност, со тоа што ги осудуваат СИТЕ ПАРТИИ во парламентот…
Новинарството, заради тие ‘некои’, а не се малку, спаднато е на многу ниско ниво… Никогаш пониско…
Ужас!!!

ФБ статус на Ацо Лукароски