Вмровци кој мислите дека плашете? Помина времето на вмро-мвро, кога беше страв да се спомнува името на груевски у кафани, кога народот се плашеше да не ги прислушкувате под прозори што зборат дома!

И пред и по избори бевте и ќе останете гнаса!

Ве разбирам, нервозни сте! Изборите ќе се случат на 5ти јули, а вие и наредни 4 години ќе си лаете од далеку! Останувате опозиција!

П.С со тоа што се криете и немате храброст да излезете лично од ваши профили кажува се!!! мачиња едни 😉 Зошто лавови очигледно не сте

ФБ реакција на Круме Смилков на заканите кон Никица Бачовски