Во Струмица дел од граѓаните јавно му упатија порака на лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски во пресрет на парламентарните избори на 15.јули.

Имено, на кружниот тек во градот осамна голем плакат преку кој граѓаните порачуваат  „На 15 јули Мицко заминувате во историјата, Грујо дај друго дете!“.

poraka