недела, септември 20, 2020

Мицкоски вчера не го ни спомна септември, тој носеше маска и сега конечно маската...

Коментар на гледач во контактната емисија "Во тек" на 24 телевизија: "Конечно се договорија за избори. Датумот е 15 јули, но не знам дали ќе...

На Мицкоски му е жал за народот колку за ланскиот снег! – коментар на...

Во денешното издание на контактната утринска емисија "Здраво Македонијо" на Канал 5 телевизија, гледачите со оценка за однесувањето на опозизијата во услови на криза: "Оваа...

МВР функционира на терен последните четири дена, претходно министерот опструираше – коментар на гледач...

Коментар на гледач во денешното издание на контактната емисија "Во тек" на 24 телевизија: "Собранието се распушти и се донесе техничка Влада која има мандат...

Џабе се сите мерки кога во државава има две полиции, една за граѓаните и...

"Ние во државава имаме две полиции. Затоа Мицкоски излегува и зборува дека не бил информиран за мерките што треба да ги спроведува. Па, како...

На избори ќе има и контрола и ред, а денеска влегуваме по маркетите каде...

"Дали ќе се прави поголема гужва за време на изборите кога има контрола или сега има поголема гужва кога нема контрола по маркети? Значи...

Нема никаква опасност ако гласаме според протокол, не наседнувајте на пропаганда дека болеста се...

Коментари на гледачи во утринската контактна емисија "Здраво Македонијо" на Канал 5 телевизија на тема дали треба да се одржат избори на почетокот на...

Избори на 5 јули, ништо понатака, со нова вонредна состојба нема да го смениме...

Коментари на гледачи во денешното издание на контактната емисија "Во тек" на 24 телевизија на тема дали во моментов на државата и е попотребна...

Ако лидерот на опозицијата бил за народот требало да седи дома на тераса, а...

Коментар на гледач во контактната емисија "Во тек" на 24 телевизија во врска со критиките на опозицијата кон здравствените власти, особено кон министерот за...

Ако можам секој ден да одам на пазар, тогаш можам да одам и на...

Коментар на гледачка во контактната утринска емисија "Здраво Македонијо" на Канал 5 телевизија на тема дали 5 јули е погоден термин за одржување избори. "Јас...

Сè додека ВМРО води дволична политика нема ништо да направиме во државата, затоа народот...

Коментари на гледачи во денешното издание на контактната емисија "Во тек" на 24 телевизија на тема СДСМ инсистира изборите да се одржат на 5...

Последни вести

Избор на уредникот