На 31. јануари на магистралниот пат Куманово-Крива Паланка се случила сообраќaјна несреќа при која две товарни моторни возила со турски регистраски ознаки се судриле во близина на село Псача.

Од МВР информираат дека е причинета материјална штета, а нема повредени или загинати учесници во сообраќајот.