Владата на Република Северна Македонија денеска, 01.12.2022 година (четврток) ќе ја одржи редовната, 105-та седница со повеќе точки од својата програма за работа и од интерес на граѓаните.

За заклучоците и одлуките од денешната редовна Владина седница, којашто е предвидено да започне во 13:00 часот, јавноста ќе биде дополнително информирана.