Градот ја живее својата урбана револуција и полека го добива својот европски лик. Модернизацијата на петте градски моста, Осички, Соларски, Градечки, Шанин и Виолетов ќе испише нова приказна за живеењето на кривопаланчани.

Поврзани вести:

ВЛАДАТА СО РЕКОРДНА ПОДДРШКА ЗА МОЈАТА КРИВА ПАЛАНКА Николовски објави дека се обезбедени средства за реконструкција на трите главни моста над Крива Река