СЛЕДЕТЕ ЈА ВО ЖИВО ПРОМОЦИЈАТА НА КАНДИДАОТ ЗА ПРАТЕНИК ЉУПЧО НИКОЛОВСКИ ВО САЛАТА БРАНИТЕЛИ ВО КРИВА ПАЛАНКА: