ДПМНЕ-орбанистичка, прекини да даваш идеи. Што има бре ти за корона да дискутираш, специјалист си? – порача професорката Катерина Колозова на својот ФБ профил откако лидерот на опозициската партија објави дека ќе гостува во Дневникот на МТВ, со најава дека ќе дискутира за корона вирусот.