АлоооУуу, вмројни. Уште во октомври преку текстов ви кажав што ќе се случува и испадавичаривте ко мали деца. Се` знам.
И рековте – ,,ај, остајте ја, не знае шо збори”.
И, кој беше во право?
Имате ли, бре вие таму и тоа барокот-рококо торта зградата, елементарен сенс за политика, за геостратегии, точни информации, извори, абер некој како се доаѓа на власт без лаги и насилие?
Немате.
На обуки сте прашувале единствено -,,како да се вратиме на власт”.
Никако нема да се вратите, мачиња.

Док не научите демократија и геостратегија, ќе си плетете вилерови гоблени ,,Зимска ноќ” до недоглед.

ФБ статус на Јордана Ивановска-Јоци